De eerste dagen

Gepubliceerd op 5 december 2014 om 20:46

Drukke eerste dagen

Erg druk en dit tweede nest ook weer heel anders dan ons eerste nestje. Of zijn we de dingen rondom het eerste nest weer vergeten?

De eerste dagen druk bezig geweest om onze Jente weer helemaal op de been te krijgen en dat is inmiddels weer een beetje gelukt, ze is er og niet helemaal maar schite wel aardig op.

De pups hadden de eerste dag een terugval in gewicht en op zo'n klein lichaam is dat niet goed. We hebben dan ook de pups handmatig bijgevoerd om ze even een extra boost te geven en te helpen over het kritische punt heen te komen. De dag daarna zijn we er weer mee gestopt omdat moeder het weer goed oppakt en de pups weer flink groeien.

We houden alles nauwkeurig bij en hebben besloten om tot zeker zondagnacht te slapen bij de pups en moeder om te kijken en waar nodig te helpen als het niet goed gaat.

Kost even veel tijd en nachtrust maar dat hebben we er zeker voor over. Met elkaar redden we het wel hoor.

Wat niet zo leuk is dat we elk bezoek, mensen willen graag kijken, hebben geweerd en afgebeld. We wilden volkomen rust hebben voor dit nest en met name voor Jente. (sorry bezoekers, jullie kunnen het de komende weken echt wel inhalen)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.